Den lille sorte badedragt!?

Så er det tid til lange dage på stranden, sand mellem tæerne og timevis i den varme sol. Det er fantastisk, endelig er det muligt at finde badetøjet og strandtingene frem igen. Hvert år er vandkanten præget af nye tendenser, fantastiske print og de mest iøjenfaldende farver. Men der er én ting, som år efter år dukker op - Den Lille Sorte. Og nej, det er ikke kjolen vi snakker om, men der imod "Den Lille Sorte" badedragt. Herunder finder du mine favoritter til sommeren + et lille tilbageblik på tidens sorte badedragter:

ikoniske billeder

Den Lille Sorte...

  1. Calvin Klein Square Scoop Swimsuit

  2. MARYSIA Mott Scalloped Halterneck Swimsuit

  3. H&M Badedragt Med Snøring

Er du også fuldstændig klar til at hoppe i bølgen-blå iført en lækker badedragt, så er du langt fra alene. Selvom de tre vintage billeder ovenover hovedsageligt indeholder ens badedragter med samme snit, længde og facon, er det ikke den eneste model der hitter år efter år i din sommergarderobe - tværtimod. De tre badedragter som jeg har fundet, dækker et rimelig bredt spektrum vil jeg selv mene, men der findes heldigvis hundredvis af andre badedragter.

Nu er det bare ud at nyde de mange dage på stranden iført en ikonisk badedragt, en stor solhat og sidst men ikke mindst solcreme :)! XOXO Stiletta