Sæsonens lækreste lakker

Efter snart to års regelmæssige indlæg her på stiletta, er nogle af de mest læste indlæg vedrørende 'sæsonens lakker' - så endnu engang har jeg samlet de fem neglelakker fra Kure Bazaar, som er i årstidens nuancer.

Kure Bazaar Clean, Essenziale, French Rose, Stone Wash, Scandal

Flere af farverne er egentlig en del af min såkaldte basis-samling af lakker, som jeg bruger hele året rundt. De helt basale farver jeg elsker er henholdsvis French Rose og Scandal, lidt a la Chanel Beige og Rose Noir, to kult-lakker. Derudover er den blå nuance en jeg til tider hiver frem, når jeg er lidt mere frisk, mens Clean er en ny tilføjelse, der giver et mat og velplejet look til neglene. Farven Essenziale er ligeledes en af de mest anvendelige 'nude' lakker, hvis man er mere til brunlige nuancer, fremfor rosa undertoner.