Sæsonens smukkeste lakker

Sarte nuancer, pasteller og funklende glitter - Tidligere har jeg skrevet om min 'kærlighed' for ligenetop ét bestemt mærke - Kure Bazaar. De franske lakker, der har ændret manges syn på ingredienser i deres neglelakker, og i aller højeste grad også neglelakfjerner. I efteråret lavede jeg en lille 'samling' af mine favoritter fra Kure Bazaar - og her er mine ubetingede favoritter denne sæson.

Kure Bazaar Dolce, Frenchie, So Vintage, Or Rose, Sunset

Personligt er jeg stor tilhænger af røde negle, men nogen gang er det rart med 'lidt' mere neutrale farver. Specielt sarte nuancer er noget Kure Bazaar mestre bedre end mange andre. Blandt mine favoritter er både de helt 'naturlige' og sarte nuancer, men også de lidt mere farverige lakker - med glimmer eller en friskere farve end sædvanligvis fx som Frenchie.

Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg! XOXO Stiletta