Skønne lanceringer - Efterår '17

Endnu en gang går vi en ny sæson i møde, både når det kommer til tøj, makeup og så meget andet. Jeg elsker som tidligere nævnt efteråret, specielt når vi taler om skønhed. Der findes ikke noget bedre end en lidt mørkere læbestift, lakkerede negle i årstidens farver og rødlige nuancer på øjnene. Jeg har igen valgt, at lave en opsummering af efterårets skønne lanceringer, da de er utrolig smukke i år. Her er mine fire favorit kollektioner:

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay har for nylig lanceret endnu en cult-palette til deres "naked" serie, som alle efterhånden kender. Selve paletten indeholder 12 fantastiske farver i rødlige nuancer - perfekt til efteråret. Hvis jeg kun skulle købe én ting dette efter, ville det uden yderligere eftertanke være denne smukke øjenskyggepalette.

Chanel Travel Diary

Som sædvanlig er Chanel også ude med en ny og meget spændende kollektion. Da Lucia Pica skulle designe årets efterårskollektion for Chanel fandt hun sin inspiration på et roadtrip til Californien. Farvemæssigt blev hun betaget af havets farver, byens lys og nattens festligheder. Det ultimative produkt fra kollektionen er i mine øjne "Chanel Palette Essentielle".

DIOR Metallics

Det er næsten umuligt at snakket om hvad der rør sig på skønhedsfronten, uden at nævne Peter Philips. Han har formået at "rebrande" DIORs makeup sæson efter sæson. Og dette efterår er han aktuel med en række nye lanceringer. Blandt andet indeholder DIOR Metallics følgende: Metalizer Eyes & Lips, Diorshow Bold Brow og Diorblush Colour & Light.

Lancome Olympia’s Wonderland

Har du ikke allrede set Lancome's nyeste kollektion ved navn Olympia's Wonderland, ved jeg ikke hvor du så har været de sidste par uger. Alle taler om Olympia Le-Tan's samarbejde med Lancome, som har været undervejs et stykke tid, faktisk siden hendes første kollektion med mærket tilbage i 2013. Lanceringen er specielt blevet bemærket på grund af den fine "Lancome Olympia’s Wonderland Palette".

Efterår

Jeg håber, at I er lige så klar til efteråret og alt hvad der følger med, ligesom mig! XOXO Stiletta