Skønne lanceringer - Efterår '18

Endnu engang har jeg samlet de skønne lanceringer, jeg ikke kan vente med at få fat i. Med min efterhånden store passion for de 'grønnere' mærker indenfor skønhed, går de to ud af fire lanceringer også under clean-beauty kategorien. Samlet set er der et hav af lanceringer dette efterår, som er både innovative og i høj grad farverige.

Billede

Kjær Weis - Cream Eye Shadow, Jeg elsker rigtig mange af Kjær Weis' produkter, og deres lanceringer det forgangende år, er så lækre. Sidste store lancering var lipglosses i ligenetop de farver, man har brug for - og denne gang er det cremeøjenskygger, der er på dagsordnen. I forvejen er Kjær Weis blandt de mest populære 'green-beauty-mærker' og med de fire glimmer cremeøjenskygger, er der ingen tvivl om, at de skal være en del af min ellers fine samling af de smukke tunge sølv produkter.

Urban Decay - Naked, Cherry, Ét tidstypisk produkt, eller rettere palette, der i årevis har været verdens mest solgte, bliver næsten hver sæson lavet i en ny kategori, selvom Urban Decay oprindeligt startede med én Naked palette. Med årene er der kommet flere til herunder Naked 1, 2, 3, Basic, Basic 2 og Heat, og sidste nye skud på stammen er Naked Cherry. Denne gang indeholder paletten 12 nuancer, der er inspireret af kirsebær - de skønneste violette og blålige øjenskygger.

MAC - Powder Kiss Lipstick, Hvem har ikke et par stykker eller ti af de ikoniske MAC Cosmetics læbestifter i det sorte etui eller limited edition indpakning gemt i skufferne? Det har jeg, og særligt af den matte finish. MAC har nu lanceret deres Powder Kiss Lipsticks, der er en viderudvikling af den matte formel - og den nye læbestift kommer i hele 16 farver. Læbestiften skulle føles som læbepomade på læberne, men se mat ud og selvfølgelig meget pigmenterede.

Kosås - Tinted Face Oil, Et mærke jeg end ikke har prøvet er Kosås, der på kort tid har lanceret innovative produkter indenfor Green/Clean Beauty, og senest en ansigtsolie med farve - What's not to like? Samtidig kommer produktet i 10 nuancer, og indeholder blandt andet nærende olier som hybenkerne-, jojoba og avocadoolie. Et unikt produkt, der er første base-produkt fra mærket. De er ellers kendt for deres blush & highligter duos i både pudder og creme form samt de smukke læbestifter.

XOXO Stiletta