Skønne lanceringer - Forår '18

Er der noget bedre end nye lanceringer fra mærker man elsker? I min optik er det svært at hamle op med, specielt i forbindelse med de kommende forårs- og sommermåneder, hvor nuancerne er skønne. Herunder har jeg samlet de skønneste lanceringer dette forår, efter min mening:

Lip glosses - Kjær Weis Et efterspurgt produkt i Kjær Weis' makeuplinje var lipglosses, og dette forår har de lanceret fem fantastiske neutrale farver, som er perfekt til alle hudtoner. På ingredienslisten finder man plejende olier fra blandt andet hyben og vitamin E.

Glow Addict - Dior Et kultprodukt fra Dior er og bliver deres 'lip glow', som er smukke læbepomader, der ved kontakt med dine læber, vil blive en unik og personlig farve. Nu udvider de med med en helt glow-kollektion, med alt fra highlightere til endnu flere lip glow farver.

Limitless Lash Mascara - ILIA Blandt økologiske- og naturlige- makeupmærker, er ILIA et af tidens mest innovative mærker, som jævnligt lancerer nye produkter. Denne gang har de lavet en ny mascara, som med tiden styrker øjenvipperne.

Le Vernis - Chanel Igen i år har Chanel udvidet deres neglelak sortiment med yderligere fire farver: en unik sol gul, en grøn-blå, en orange-rød og en sart rosa. Alle farver som tidligere er set hos Chanel, men denne gang i deres 'Longwear' serie.

x

XOXO Stiletta