Skønne lanceringer - Forår '17

Selvom foråret ikke helt har ramt os endnu, så tyvstarter jeg årstiden med de skønne (og kønne) kollektioner, som snart rammer hylderne i Danmark! Jeg må indrømme at det bliver et dyrt forår ;)
Spring Collage Billederne er udelukkende fra mærkernes hjemmesider!

  • Too Faced Sweet Peach Collection - It's back! Sådan lød teksten, da teamet bag Too Faced Cosmetics fortalte deres trofaste følgere at Sweet Peach øjenskygge paletten kom i salg igen. I december lancerede Too Faced paletten, som tog skønhedsverdenen med storm. Nu er den tilbage, men som en hel kollektion! Kollektionen er allerede landet i Sephora, og jeg skulle da lige lægge et besøg forbi den velduftende og ikke minst visuelt flotte kollektion. Udover den skønne indpakning, dufter alle produkterne af fersken.

  • Beautyblender fejrer 15 års jubilæum - Hvis du ikke allerede har tilføjet den lille mirakel svamp til din samling, så er det ved at være på tide, for Beautyblenderen har 15 års jubilæum her i 2017. Selvfølgelig skal dette fejres! Og tro mig det bliver gjort på bedste manér, for i denne specielle anledning lancerer Beautyblender cult-svampen i en champangne eller lettere Rosé farve. Jeg kan umuligt være den eneste, som har ventet MEGET længe på den skønne farve.

  • Chanel Coco Codes Collection - Der er én lancering, som jeg er über spændt på at se (og forhåbentlig købe), det er Chanel Coco Codes. Kollektionen er indbegrebet af Chanel: elegant, flatterende og luksuriøs! Hvis de fine og sofistikerede neglelakker og den specielle topcoat ikke allerede har draget dit blik, så vent til du ser "Blush Harmony Paletten" ved navn Coco Code. Lancering indeholder to klassiske røde læbestifter, men også øjenskygge paletter og meget, meget mere!

  • Lancôme Absolutely Rôse Collection - "Det smukkeste produkt nogensinde" sådan lød det gang på gang, da Lancôme lancerede ét bestemt produkt, nemlig La Rose à Poudre. En fin vintage inspireret æske med den ekstravagante rose inden i, som man let kører den lille kabuki børste (som medfølger) over. Men festen stopper ikke her! Kollektionen indeholder endnu flere af de fine Juicy Shakers, som alle er limited edition. Og K-beauty tendensen får ingen ende, da kollektionen også omfatter Cushion produkter, såsom blushes og en highlighter.

  • Dior Colour Gradation Collection - Endelig! Dior udkommer med endnu en farve til deres Lip Glow (læbepomaderne som ser forskellig ud på alle). Den nye farve er lige netop den der manglede, farven #006 Berry, som selvfølgelig er bærfarvet. Lip glow kollektionen bliver også udvidet med en lip scrub i læbestift/læbepomade form. Dior Addict Lacquer Stick kommer også snart i butikkerne, dette er læbestiften lige til dig, farverne er delt ind i fire kategorier, så det bliver lettere at vælge. Kategorierne: Wild, Classic, Neon og Pastel. Lad mig gætte, du har allerede fundet din? :)

  • YSL Street Art Collection - Er du til grafitti, pangfarver eller er du endnu en makeupjunkie som mig? Så må du have fingrene i den nye kollektion fra Yves Saint Laurent! Som man nok kan fornemme på billederne har indpakningen fyldt RIGTIG meget ved forårs lanceringerne, og Street Art kollektionen er ingen undtagelse. På den futuristiske indpakninger finder du smigrende ord og en gennemgående farve palette, der summer af forår. Jeg har allerede spottet et par produkter jeg må købe, her i blandt Baby Doll Kiss & Blush Duos.

Håber dette (lange) indlæg var inspirerende og informativt! XOXO Stiletta