Skønne lanceringer - Sommer '17

For blot få måneder siden udkom mit indlæg omkring de skønne lanceringer til foråret, og hold da op hvor går tiden da bare stærkt - det er jo næsten sommer! Igen fyldes hylderne snart med fantastiske nye produkter, som vi skønhedselskere må eje, ikke sandt? :)

1. Giorgio Armani Cruise Collection

Endelig har vi fået Giorgio Armani makeup og hudpleje i magasin, eller det har været der i et par måneder efterhånden, men pyt med det. Formegentlig kender de fleste Armani for deres tøj, men på makeupfronten er de kendt for deres Luminous Silk Foundation. Til deres cruise collection, kommer der flere produkter til maestro linjen, blandt andet en primer med spf 50++ og en liquid shimmer bronzer. udover det kommer kollektionen også til at indeholde to fantastisk flotte bronzer/highlighter paletter.

2. Guerlain Anniversary Collection

Selvom Gurlains sommerkollektioner ALTID kommer med en ny Terracotta bronzer, er det alligevel ikke cult-produktet, som har fokus denne sæson. Guerlain fejrer 30 års jubilæum denne sommer, derfor er kollektionen dedikeret til produktet, som gav mærket deres gode omdømme - Meteorites Perles. Næsten alle kender til de små perler i de fine æsker, og i anledning af deres jubilæum udkommer Guerlain med en limited edition Meteorites Bee Birthday Candle Pearl. Perlerne er i champagne og gyldne nuancer.

3. Chanel Cruise Collection

For Chanel er en sommerkollektion ikke nok, derfor udkommer de med flere separate lanceringer. Min favorit må nok være deres Cruise Collection, da den ikke blot af baseret på to eller tre produkter. Selvfølgelig er jeg fuldstændig blød i knæene når det kommer til Chanel neglelakker, og Cruise kolletionen indeholder hele fire styks (som jeg skal have!). Farverne hedder: 560 Coquillage, 562 Coralium, 564 Sea Whip og 558 Sargasso. Udover dem lancerer Chanel også to læbestifter og to vandfaste eyeliners i kollektionen.

4. Chanel L’Harmonies des Opposes Collection

Hvis du ligesom mig ikke fik fingrene i de æstetiske tweed-blushes, som Chanel lancerede få år tilbage, har du igen chancen denne sommer. Chanel's anden sommer kollektion er nemlig en relancering og reformulering af de tidligere blushes. Inden du forgaber dig helt i Les Tissages de Chanel Blush Duo Effect Tweed, bør du lige vide én ting, disse limited edition blushes bliver formegentlig kun solgt i Frankrig, ved mindre de bliver en stor success (igen), kommer de ikke til Danmark.

5. YSL Solar Pop Collection

For mig bliver det ikke rigtig sommer før Yves Saint Laurent's sommerkollektion er i butikkerne - heller ikke i år. Solar Pop kollektionen er indbegrebet af farver, bronzer og glimmer - ALT hvad en god sommerkollektion bør indeholde. Udover de luksuriøse produkter, er selve indpakningen altid smukt dekoreret når vi taler YSL og deres kendte bronzer-palette har også fået et flot nyt design. YSL lancerer også neglelakker, læbeolier og metal øjenskygger i deres fantastiske Solar Pop Collection.

Skønne lanceringer - sommer '17

Nu kan sommeren bare komme, så vi endelig kan købe de ny lanceringer! XOXO Stiletta