Smykker, smykker og atter smykker

Med et job som håndmodel, er der igen tvivl om, at jeg elsker smykker, næsten mere end noget andet. Og jeg har på fornemmelsen, at jeg langt fra er den eneste. Efter to indlæg om smykker: Mine favorit smykker og Endnu et indlæg om smykker, så er det vist på tide med et til. For de smykker jeg bruger på daglig basis skifter meget, mens de smykker jeg altid har på er de, som har stor affec­tionsværdi for mig. Det er fx mit ur og brilliant-kors, som jeg fik i konfirmationsgave - derudover elsker jeg mine diamantøreringe fra Marlene Juhl Jørgensen.

SMYKKER Men de smykker jeg bruger meget lige for tiden er disse!

ANNI LU, Precious Mix Bracelet, Lazurite Her - Efter min mening, er der ingen som laver armbånd lig Anni Lu. De fleste dage har jeg nogle stykker på af deres klassiske perlearmbånd. Men med tiden har de udvidet og min egen lille samling er også blevet større. For tiden er mit favorit Precious Mix Bracelet i farven Lazurite.

ID FINE, Capella Ørering Her - Et mærke jeg før har skrevet om, nemlig ID Fine, laver nogle af de fineste smykker jeg kender. Og deres Shooting Star Ørering er simpelthen så fin, specielt hvis man i det andet ører har en mere enkel ørering, fx deres Capella Ørering. Men Shooting Star øreringen kommer også med en seperat 'enkel' ørering, som ligeledes kan bruges sammen med.

JULIE SANDLAU, Little Prime Ring Her og Her- Nogle af mine favorit ringe er og bliver fra Julie Sandlau, hvilket er de fine Little Prime Ring henholdvis i den mælkede blå farve samt den sarte rosa. Ringene kan både bruges hver for sig, eller sammen. Hvis jeg bruger dem sammen, har jeg dem lidt forskudt, så det ligner, at de er støbt sammen, selvom det er to individuelle ringe.

STINE A, Big Etoile Pendant Her - Jeg er helt vild med Stine A smykkerne, og specielt min Confetti Shell halskæde er så smuk. Men når den sættes sammen med Big Etoile Pendant, enten i samme kæde eller to i forskellige længder, så er de to vedhæng perfekte sammen. Og kan både gå til hverdag, men bestemt også til fest etc.

XOXO Stiletta