Guld, perler og diamanter

Glimtende sten, perler hvis farver changerer og solidt gulv. Smykker er en af de mest tidløse accessories, som kan 'pifte' det meste op. Når det gælder forår/sommer er jeg helt bestemt tilhænger af guldsmykker, da de giver en bedre glød til huden, når den er 'solkysset eller gylden'. Som tidligere nævnt her på Stiletta, så var der en del ønsker om flere indlæg omhandlende smykker.

x

  1. Maanesten, Zodiac Earjacket HER
  2. STINE A, Petit Mois March Pendant HER
  3. ANNI LU, Baroque Pearl Earrings HER
  4. STINE A, Big Etoile Pendant HER
  5. ID FINE, Guiding Star Ring HER
  6. Maanesten, Cliff Ring HER

De fleste kender til traditionelle øreringe - ørestikker eller ørekrog, men med tiden er der skabt en ny trend. Her ses øreringe, der både pryder forsiden af øret samt 'bagsiden'. Dette ses fx ved Zodiac Earjacket fra Maanesten, hvor de smukke stjerner og måner 'hænger' bag øret.

For det meste elsker jeg sammensætningen af forskellige vedhæng på én eller flere halskæder. Min personlige favorit for tiden er at kombinere det store Etoile Pendant med Petit Mois March Pendant begge vedhæng er fra STINE A, som i øvrigt laver et hav af skønne vedhæng.

En af de tendenser, som er tilbage i modebilledet er uden tvivl perler - perlekæder, perleøreringe etc. ANNI LU har i den forbindelse designet en ny model ved navn Baroque Pearl Earrings der er sammensat af fine perler, samt de klassiske perler fra ANNI LU, kendt fra deres armbånd.

Jeg har tidligere nævnt, hvor meget jeg holder af 'signet ringe', og den prægtige model Guiding Star Ring fra ID FINE er ingen undtagelse. Den ellers massive guldlakerede ring, er samtidig besat med en smuk sten, som giver et mere feminint og elegant udtryk.

Sidst men ikke mindst er Maanestens Cliff Ring med, da det er et af de smykker, jeg virkelig synes har et specielt og karakteristisk udtryk - Ringen består hovedsageligt af en plade, som har form som 'bølger', derudover er ringen tilført fire farver i små 'sten'.

XOXO Stiletta