Sømandsstriber, støvler og solbriller

Tiden nærmer sig, og efterårsferien står lige for døren. Det er svært ikke at glæde sig til, at tilbringe tid i byernes by - Paris. Både sømandsstriber, de dejligste støvler, min vintage trenchcoat og lækre solbriller er klar til at blive pakket ned.

Om under én uge sidder jeg iført mit mest parisiske outfit, med hovedet helt nede i et kort over paris' smukke gader, og drikker samtidig en skøn kop kaffe. Mangler du lidt inspiration til et tidløst, franskinspireret og lækkert outfit, så har jeg sammensat et af mine yndlings sæt.

Paris Burberry Trench Coat, Hvid Hørskjorte Stribet Merinould Sweater, Sorte bukser, Chanel Taske, Chanel 54 Boy Læbestift, Ray Ban Solbriller & Ganni Masha Texas Boots

Jeg håber, at I kunne lide dette sæt og indlæg! XOXO Stiletta