Sommerens makeup tendenser

Nu er alle modeugerne for denne sæson overstået, og derfor har jeg valgt at fokusere på de fællesnævnere, som makeup artisterne havde lagt for dagen under de internationale modeuger. Selvom man måske ikke følger tendenserne, kan det stadig være lidt sjovt at prøve noget nyt en gang imellem. Jeg synes uden tvivl, at denne modeuger gemmer på nye, spændende og (måske) anvendelige trends.

Tidløse Læber

Red Lips Venstre mod højre: Dolce & Gabbana, Giambattista Valli, Kenzo - Hvis du aldrig har turde tage springet og prøve den evigtgyldige tendens, så er det altså ved at være på tide. Det var svært under modeugerne at finde en catwalk, hvor de glossy, matte, eller intense røde læber ikke var i fokus hist og her. Det er og bliver en tidløs tendens, som tilnærmelsesvis alle mærker har benyttet på et tidspunkt.

No Makeup?

No Makeup Venstre mod højre: Christian Dior, Boss, Prada - Vi kan ikke komme udenom "No Makeup makeup lookende" denne sæson. Selv de mest eksklusive brands er med på mega tendensen med makeup der ikke kan ses, hverken tæt på eller langt fra modellen. Velfugtede læber, naturlig glød, let definerede øjenbryn er alt der skal til for at hoppe med på tendensen.

Utraditionel Liner

Grafisk Liner Venstre mod højre: 3.1 Phillip Lim, Altuzarra, Balmain - Langt fra de fleste kan lave en perfekt, skarp og flatterende winged liner eller cateye om man vil. Men nu er den traditionelle liner skiftet ud med Brigitte Bordeaux inspirerede øjne, der gerne må være udtværede, asymetriske og hele vejen rundt om øjnene. De mørke og definerede øjne går fantastisk med lyse/nude læber, det skaber et sofistikeret look.

Iøjefaldende Øjne

Venstre mod højre: Anna Sui, Giorgio Armani, Nina Ricci - Sidste sæson var præget af lette og lyse øjne og skygger, men til sommerens lune aftner må der hellere end gerne være farve på øjnene. Du behøver ikke holde dig tilbage med hverken pink, turkis, navy eller orange. At benytte en farvet øjenskygge eller eyeliner, vil få din øjenfarve til at fremstå mere markant og iøjefalende.

Jeg håber at denne "lille" guide til sommerens største backstage trends var hjælpsom! XOXO Stiletta