S/S17 tendenser

Endelig - Den nye kollektion rammer butikkerne! Hvert år sidder mange og spekulerer på, hvilke tendenser der næste sæson vil blive vist til diverse modeuger rundt omkring, men også hvad deres næste køb skal være. Selvom SS17 modeugerne blev holdt for mange måneder siden, kommer tøjet først til os andre nu. Hvis du synes at de nye tendenser kan være noget af en jungle at begive sig ud i, har jeg lavet en lille samling af mine favorit tendenser, fra de mange Spring-Summer modeuger.

Bølger af volumniøse flæser

flæser 1 Venstre mod højre: Isabel Marant, Alexander McQueen & ZIMMERMANN - Vil du virkelig være fashionabel denne sæson? Så er flæserne din bedste ven. Det er svært at finde en catwalk, hvor ligepræcis denne detalje ikke blev hædret. Selvom tendensen måske virker, til kun at fungerer på feminine skjorter og kjoler, herskede der ingen tvivl om, at de fleste mærker, havde kastet sig ud i flæser. Lad endelig de mange "bølger" pynte på dine kjoler, bluser eller nederdele.

Skulderpuderne vender tilbage?

skuldre 2 Venstre mod højre: Balenciaga, Céline & Saint Laurent - Skulderpuder er ikke ligefrem det første, man forbinder mode med i dette årtusinde, men catwalken har bekræftet, at de har fået et massivt comeback. Trods deres store popularitet først i 30'erne og dernæst 80'erne, har de virkelig set dagens lys igen. De store og maskuline jakker er måske kommet for at blive mere end én sæson?

"On wednesdays we wear pink"

pink 3 Venstre mod højre: Gucci, Bottega Veneta & Hermès - Pigerne i Mean Girls sagde det tilbage i 2004, citatet "On wednesdays we wear pink" er nok et af nyere tids mest brugte filmcitater. Pink er og bliver en af tidens über store tendenser, der både bliver spottet på modeller, men også de mange streetstyle-guruer. Så nu er det på tide at finde de mange lyserøde farver frem fra gemmerne.

Håber at du nu er klædt godt på til den kommende sæson! XOXO Stiletta