Uundværlige produkter

Finder vi nogensinde den perfekte foundation, highlighter, læbestift eller mascara? Det er et super svært spørgsmål. I bund og grund tror jeg det er muligt, men vores præferencer ændre sig hurtigere end vi egentlig selv opfatter. Men mine uundværlige produkter for tiden er følgende:

RMS "Un" Cover-up - Med tiden er jeg blevet gladere og gladere for concealere, som kommer i en mere cremet og pigmenteret formel. Jeg elsker kult concealeren fra RMS, som går under navnet "un"cover-up. For det første er den super let at blende ind i huden, også ligger den utrolig naturligt på huden (specielt under øjnene).

Benefit Roller Lash - Selvom jeg var meget sen til at prøve Roller Lash mascaraen fra Benefit, så er det blevet min foretrukne favorit. Efter at jeg har prøvet uforholdsvis mange forskellige mascaraer, har denne virkelig overrasket mig, eftersom at den formår at bue mine vipper uden en øjenvippebukker, også giver den de flotteste lange og mørke vipper.

MAC Brow Set - Jeg kan ikke undvære en øjenbrynsgel, af den enkelte årsag af mine øjenbryn og øjenvipper er meget lyse fra naturensside. Derfor elsker jeg en farvet øjenbrynsgel, som både kan definere og give form til mine øjenbryn, mens de stadig ser naturlige ud. Min favorit er og bliver MAC Brow Set, da den både er vandfast og kommer i mange nuancer.

Becca Champagne Pop Highlighter - Et produkt mange måske finder overflødigt er highlighter. Personligt synes jeg, at det er et af de vigtigste produkter, da det gør en kæmpe forskel. Becca laver nogle af de lækreste "pudder highlightere" jeg kender til. Men specielt den farve de lavede i samarbejde med Jaclyn Hill er min klare favorit, den Hedder Champagne Pop eller nogle steder C Pop.

Too Faced Baby Love Blush - I bund og grund er jeg nok mest tilhænger af cremeblushes, men ofte synes jeg at en "pudder blush" er en del lettere at have med at gøre. Too Faced producerer et af mine uundværlige produkter, hvilket er deres Love Flush Blush i farven Baby Love. Alle farverne har navne efter forskellige kærlighedssange, hvilket da også er lidt sødt.

Chanel Rouge Coco Gloss - Efter Chanel reformulerede deres lipglosses, er de alt hvad jeg elsker ved et læbeprodukt - behagelig, let at påføre og fugtgivende. Den farve jeg helt bestemt ikke kan undvære er 722 "Noce Moscata", som er fuldstændig fantastisk. Hvis du ikke alledere har prøvet de "nye" glosser, er det virkelig på tide.

Jeg håber at I kunne lide dette indlæg! XOXO Stiletta