Tager du ordentlig hånd om dine ... i kulden?

Kulden har for alvor ramt os de sidste par dage, og idag er jeg netop ankommet til Val D'isere, hvor det er endnu koldere end i Danmark. Når vi taler vinter, og kulde generelt, er der bestemt ét sted, hvor man virkelig mærker klimaet sætter sine spor - vores hænder. Det er et af kroppens mest udsatte områder, som vi meget ofte glemmer at tage ordentlig hånd om, så at sige ;).

Dem som kender mig ved, at jeg er fuldstændig hysterisk, når det kommer til pleje af mine hænder. Det hænger i bund og grund sammen med, at jeg laver en del håndmodelarbejde. Derfor er jeg altid opmærksom på, hvordan mine hænder og negle tager sig ud. Så her får du mine bedste tips, til pæne hænder:

  • Ét produkt, som efter min mening er fuldstændig undervurderet er håndsæbe. Vi vasker vores hænder hænder rigtig mange gange i løbet af en dag (heldigvis!), og derfor er en ordentlig og plejende sæbe, et produkt der virkelig kan hjælpe på tørhed, samt fugtigheden. Og glem aldrig, at du kun bør vaske hænder i koldt vand, IKKE varmt.

  • Når det kommer til håndpleje, så er håndcreme nok det produkt, der er mest uundværligt, efter min mening. Jeg bruger til tider nok (lidt) for meget :). Hvis man 'investerer' i en god håndcreme, vil man efter kort tid kunne mærke kæmpe forskel på blødheden og udseendet af sine hænder (og bestemt også negle). og husk altid at have handsker på, når du er udenfor.

  • Det sidste produkt der er nødvendigt, for at have pæne hænder og selvfølgelig også negle hele vinteren igennem, er negleolie. Egentlig ser mange dette produkt, som værende overflødigt, men helt basalt er det genvejen til pæne og særdeles stærke negle. Endnu ét produkt, jeg simpelthen ikke ved, hvad jeg ville gøre uden.

God vinterferie! XOXO Stiletta