Vinterhud

Med bidende kulde og tør indendørs varme, så udsættes vores hud for mange ting i løbet af vinteren. Mens vi pakker os ind i halstørklæder, huer og handsker - så glemmer vi ofte huden i ansigtet.

Cleanser - For at passe ekstra godt på sin hud (i kulden) er en væsentlig parameter, ens renserutine. Er du en af dem, der bruger en 'foam cleanser', så er det på tide at skifte den ud fx med en creamcleanser, der bevarer fugten i huden, fremfor at fjerne de naturlige olier.

Olie - Om du har tendens til tør eller olieret hud er irrelevant for, om en olie kan gavne din hud. I de helt kolde måneder udsættes huden for så massiv kulde samt temperaturændring, når man går udefra og ind - derfor er en creme ikke nok pleje. Brug derfor en olie under din creme.

Creme - Brug en fed creme, der ligeledes kan bruges som natmaske og barriere, for at genopbygge og beskytte huden. Udover en ansigtscreme vil jeg klart anbefale en plejende øjencreme, for at opnå maksimal fugt.

All-in-one - Et all-in-one produkt, er hvad alle har brug for, det er produktet, der redder (næsten) alle situationer: tørre neglebånd, tørre plamager, highlighter og lignende. Jeg elsker disse balm-produkter, der med et højt fedtindhold kan redde din hud.