What to pack - Badehotel/-ferie

Jeg drømmer stadig om endnu en dejlig tur på badehotel eller badeferie - og jeg har gjort det lidt lettere for dig, med min lille What to pack serie. I dette indlæg, har jeg samlet et lækkert outfit, som jeg selv ville pakke, hvis jeg skulle på et idyllisk badehotel eller på en varm badeferie.

Sommerhus

Hvis der er en ting jeg sætter mig for om sommeren, så er det at droppe de mørke farver, hvilket man i lyse omgivelser i den grad har lettere ved. Der er ingen tvivl om, at omgivelserne nær vandet, sætter sine præg på ens påklædning. Det ideelle outfit til et ophold på et badehotel eller en badeferie ville for mig være en lækker sweater eller en skjorte sat sammen med en enkel nederdel og en hat. Selvfølgelig ville jeg have det smukke håndklæde fra Toteme med, og den perfekte bikini fra Marysia, som skulle bruges ved stranden og poolen. Om aftnen ville jeg skifte til en skøn blonde kjole, hvor tøjet er mere 'formelt'. Alt tøj ville derudover gå perfekt med de sarte espedrilles fra Chanel, som de fleste kun tør drømme om. Med ovenstående ting pakket føler jeg at man let kan have "det mest nødvendige" med.

Links til ovenstående: Blonde Kjole, Chanel Espadrilles,Maison Michel Hat, Cashmere Trøje, Aiayu Nederdel, Marysia Bikini, Toteme Håndklæde

XOXO Stiletta