What to pack - Sommerhusferie

Skal du ligesom jeg i sommerhus denne ferie, så har jeg gjort det lidt lettere for dig, med min lille What to pack serie. I dette indlæg, har jeg samlet et lækkert outfit, som jeg selv vil pakke, når jeg skal til mit skønne sommerhus i Nordsjælland.

Sommerhus

Efterhånden ved jeg ikke noget bedre end en weekend, hvis ikke en uge i sommerhus - det er så skønt bare at komme lidt væk fra de vante omgivelser. Til de dejlige ture i skoven og til stranden, er jeg helt fascineret af de jordnære farver og materialer. Så en lækker t-shirt i hør, army-grønne short og den skønne Camp Jacket fra Aiayu over, så bliver det ikke mere sommerhus (på den lækre måde) i mine øjne. Derudover kan det være rart med en lidt pænere kjole, til en afveksling. Mens mange holder af de 'fodformede' Birkenstock, så er jeg nok mere til Hermés Oran sandalerne, som du kan læse mere om HER. Sidst men ikke mindst elsker jeg min stråtaske blandt andet til stranden og den er fuldstændig uundværlig ligesom mine solbriller.

Links til ovenstående: Hør T-shirt, Aiayu Shorts, Ray Ban solbriller, Aiayu Camp Jacket, Skjorte kjole, Hermés Oran Sandaler, Tine K Home Stråtaske

XOXO Stiletta