What to pack - Storbyferie

Er du heldig at skulle til en af verdens mange storbyer denne sommerferie, så har jeg gjort det lidt lettere for dig, med min lille What to pack serie. I dette indlæg, har jeg samlet et lækkert outfit, som jeg selv ville pakke, hvis jeg skulle til fx Berlin, Stockholm, New York eller London.

Storby

Der er ingen tvivl om, at Adidas sko, eller andre sneakers er et absolut must, når man skal på storbyferie, da man ofte går rundt enten og shopper, ser turistattraktioner eller bare suger byen til sig. Derudover er denimshorts noget af det mest anvendelige, der går til en t-shirt, hvor man altid kan tage en sweatshirt over, når vejret ikke er høj sol og super varmt. Samtidig er solbriller ikke til at komme udenom, ligesom jeg helst heller ikke undlader mine smykker. Perleøreringene er en af sommerens helt store comebacks, specielt med et mere moderne design, som disse fra Anni Lu. Jeg elsker helt enkle smykker, så en signet ring og et par øreringe er helt ideelt, samt som altid mit uundværlige ur.

Links til ovenstående: Céline (Baby) Audrey Solbriller, Anni Lu Baroque Pearl Earrings, Guld Signetring, Isabel Marant Sweatshirt, Denim Shorts, Saks Potts T-shirt, Adidas Stan Smith

XOXO Stiletta